CORONAPROOF en toch PERSOONLIJK

In deze bijzondere tijden is het belangrijker dan ooit om collegialiteit, het persoonlijke menselijke contact en samen-gevoel te benadrukken. Er is zoveel wat het waard is om te vieren! De jubilarissen, de kerst, nieuwjaar. Daarbij willen wij ons richten op wat WEL kan. En dat is heel veel!

Mail ons met een vraag of voor een vrijblijvend ( telefonisch) gesprek. Wij draaien onze hand er niet voor om. Sterker nog: Dit is wat we graag doen. Meedenken, omdenken, bedenken en doordenken tot je er een goed gevoel bij krijgt. Ervaring, intuïtie en met passie voor ieders vak.

De volgende ideeën liggen voor u klaar:

BORREL OF RECEPTIE

KERST, EINDJAAR, NIEUWJAAR of VOORJAAR er is altijd een moment om te vieren. ONLINE: Een uur ( kan natuurlijk korter of langer) gezellig, persoonlijk, raar, interactief en altijd muzikaal. Hoe persoonlijk en/of inhoudelijk het wordt hangt van u af.  Van losse onderdelen tot een uur cabaret ‘op maat’.

Dit doen we al 20 jaar live. Online hebben we goede leuke vormen gevonden die, vinden wij, dichtst bij het gevoel van echt samen zijn komen.

JUBILARISSEN

Van 1 tot 150 jubilarissen! Al vaak hebben we, bij stichtingen, bedrijven en scholen, jubilarissen in het zonnetje mogen zetten. Al jarenlang mogen wij ook voor de NS het creatieve deel voor hun jubilarissenbijeenkomst op ons nemen. Met als max. tot nu toe 150 jubie’s.

A: Tijdens borrel of receptie (zie boven) Voor iedere jubilaris wordt iets persoonlijks gemaakt. Als collega’s ook iets willen doen, geven of maken dan zorgen wij ervoor dat het 1 geheel wordt. Note: bij veel jubilarissen ( meer dan 50) in overleg hoe persoonlijk het kan. Combi met B is dan bijvoorbeeld beter.

B: Persoonlijk presentje. Met informatie en eventueel medewerking van directie of collega’s maken we een kort ‘op maat’ liedje in de muziekstijl die de jubilaris leuk vindt. Dat wordt gemonteerd  in een grappige persoonlijke video.

HART ONDER DE RIEM

HART ONDER DE RIEM | BEDANKJE | ODE AAN WERKNEMER.

Dit hebben we al meerdere keren gedaan in corona-tijd. Van een hart-onder-de-riem-filmpje voor een grote zorginstelling tot een ode/bedank lied voor een ROC. Een ‘op maat’ lied: gecomponeerd en geschreven, opgenomen in studio met een echte videoclip. Reacties als ‘Ik kreeg kippenvel en tranen zowel van ontroering als van het lachen’ waren voor ons hele fijne opmerkingen. Dat is precies wat we hopen!

Met een linkje of op een usbstick in het kerstpakket?

20 jaar ervaring en frisse nieuwe ideeen. Daag ons uit of wentel je in de ervaring. Wij zijn altijd persoonlijk, interactief, lief en absurd zodat niets meer raar is.

Laten we het (werk)leven vieren!